Sidor

måndag 14 februari 2011

Jo, men alltså..

.. jag börjar nog få lite schwung på det här!
Dagen har rullat på i behaglig takt, maten har ätits och mätt och belåten har jag varit. Inget sug, ingen huvudvärk- splendid!
Maken jobbade hemifrån idag, så efter jobbet kunde jag ta en rejäl powerwalk på närmare milen- i dagsljus! Det är lyx, det.

Kroppen känns nöjd nu.
Imorgon ska jag nog springa en liten sväng.




Precis såhär käner jag mig ikväll. Härligt:)

3 kommentarer:

  1. Det låter härligt. :-) För du in maten i någon matdagbok för att hålla koll på kolhydraterna? Jag använder mig av en matdagbok på nätet så att jag ser hur mkt jag äter i kalorier nu under upptrappningen. Förfasas över hur mkt kolhydrater det blir när jag dricker xtravaganzashakes till mellis. Utan dom är det rätt ok... Är ju en en lchfare i grunden, men gick inte ned i vikt på det. När ska du väga dig nästa gång?

    SvaraRadera
  2. Jodå, jag använder Xtravaganzas matdagbok! Funkar toppen!
    Jag ska väga mig på lördag, tänkte att jag skulle ge kroppen rejält med tid att ställa om sig:D

    SvaraRadera
  3. Jag skulle uppskatta om du ville dela med dig av siffror i bloggen? Hur mkt energi ligger du på? Hur många kolhydrater? Fett? Jag äter ju upptrappning nu, men känner mig inte så supernöjd nu efter frukost. Den var visserligen bara på 167 kcal såg jag efter att ha lagt in på dumbbel.se. :-/ Nåja, Jag ska ju snart äta mellig igen. Äter du mellis? Det är ju inte alltid nödvändigt i LCHF... Känner jag mig inte nöjd med halvfarten så får jag föra in mer fett och ta bort kolisar. Ska bli kul att se din vägning sen. Jag tjuvvägde mig hemma i morse. Det går nedåt... :-)

    SvaraRadera