Sidor

onsdag 19 januari 2011

När ska jag börja?

Jag hade tänkt börja dricka min soppor på måndag, men idag har jag naturligtvis fått halsfluss så jag måste kolla om det är ok att börja medan man äter antibiotika.
Jag vill ju att hela grejen ska vara optimal, framförallt vill jag kunna börja motionera ganska snart efter sopp- debuten, vilket ju även det blir tveksamt med 10 dagars antibiotikakur. Merde!

Sprungit har jag gjort en del sedan i våras, under sommaren var jag riktigt flitig för att sedan soffa till mig under hösten. Har planer på att sätt rejäl fart med löpningen, jag vill kunna springa milen under en timme till sommaren.

Gym har jag lite svårt att ta mig till. Jag har små barn, bor inte i stan och har en man som reser mycket, därför är löpningen så perfekt då jag kan spring precis när det funkar. Vanlig gymträning är heller inte min kopp the, men jag älskar alla varianter av pass som innehåller någon form av dans! Dessutom är ju Body Pump alldeles fantastiskt när man som jag avskyr träning med vikter, så för att få lite av detta hade jag tänkt köpa ett BP- set och köra själv hemma framför Les Milles- DVD:er. Blir det gjort? Tja, det är bara att köra på och se!

Imorgon kollar jag vad som gäller kring antibiotika och sopporna, sedan lägger jag upp min strategi.
Om inte annat har jag just nu fullt upp med min mentala laddning, så jag har nog att göra ändå!;D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar